پیگیری دوباره طرح خودکفایی گوشت | شوری در تولیدکنندگان میآفرینیم
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی درباره خودکفایی گوشت گفت: شوری در تولیدکنندگان ایجاد میکنیم که نیازهای داخل را خودمان تولید کنیم، گام اول تامین خوراک دام و طیور خواهد بود.
طرح خودکفایی گوشت
سایت کشاورزی ایران به نقل از خبرگزاری فارس در پاسخ به این سئوال که طرح خودکفایی گوشت سال گذشته متوقف شد، آیا این طرح را دنبال میکنید، گفت: همه تولیدکنندگان مصمم به خودکفایی گوشت هستند، اعتقاد راسخ دارند، ظرفیت تولید داخل کشور بیش از نیاز است.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید به خودکفایی گوشت
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با تاکید به خودکفایی گوشت، گفت: گامهای بلندی بر میداریم و شوری در تولیدکنندگان ایجاد میکنیم که نیازهای داخل را خودمان تولید کنیم.
حسن رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی
حسن رکنی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به اینکه اولویت نخست شما برای خودکفایی گوشت چیست؟ گفت: برای تامین نهادهها و روان رسیدن نهاده اولیه به تولید کنندگان که خمیرمایه تولید است فکر میکنیم که مشکلی وجود نخواهد داشت و بعد به سمت خودکفایی کامل پیش میرویم.
به گزارش خبرگزاری فارس، طرح خودکفایی گوشت سال گذشته طی تفاهمنامه سه جانبه وزارت جهاد، وزارت صنعت و اتحادیه دامداران امضاء شد که خمیر مایه آن افزایش وزن لاشه دام بود که باد خوراک دام ارزان و به موقع در اختیار آنها قرار میگرفت.
اما بعد از گذشت نزدیک به یکسال نه تنها نهاده وعده شده تحویل نیافت، بلکه دامداران در تامین نیازهای جاری خود هم با مشکل مواجه شدند.
کارشناسان معتقدند وزن لاشه دامهای کشور پایین است و میتوان تا ۱۴ درصد افزایش داد.
به گفته مسئولان ظرفیت تولید گوشت کشور حدود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن است که در حال حاضر حدود ۹۲۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود. کارشناسان میگویند ۴۰ درصد ظرفیت پرواربندیهای کشور غیرفعال است.