۱۱ بهمن ۱۳۹۲

استقبال مدیرعامل منطقه آزاد کیش از برپایی نمایشگاه های تخصصی غذا و کشاورزی/ گردشگری غذا، فرصتی برای معرفی فرهنگ غذاهای اقوام مختلف به ملل دنی



مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در گفت وگوی اختصاصی با ایانا، از حضور علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری غذا، اگروتوریسم و همچنین فعالان تولیدی و بازرگانی کشاورزی و صنایع غذایی کشور در نگین خلیج همیشه فارس استقبال کرد.


علی‌اصغر مونسان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه بازدید از نمایشگاه و گفت وگو با خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار اعزامی خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) به کیش، پیرامون سیاست‌های آن سازمان در دوره حضور وی به‌عنوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی، گفت: از آنجا که حضور سرمایه‌گذاران در هر نقطه از کشور باعث افتخار و مایه برکت برای آن سرزمین است، این امر شامل حال فعالان حوزه تولید و توزیع غذا نیز خواهد شد.
به گفته وی، از آنجا که امروزه موضوع گردشگری به‌عنوان یک صنعت مورد توجه تمام متولیان امر اقتصادی و فرهنگی قرار گرفته است و شاخه‌های متعددی برای آن تعریف شده، گردشگری غذا هم یکی از آنها است که با توجه به آداب و رسوم اقوام مختلف کشور باید به عنوان یک فرصت مغتنم اقتصادی و فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.
مونسان با بیان اینکه قدمت برخی غذاها و آداب و رسوم تهیه غذا در ایران به سال‌های بسیار دور تاریخی برمی‌گردد، افزود: به همین لحاظ از طریق نهادینه کردن برپایی نمایشگاه‌ها و جشنواره‌هایی با ویژگی بین‌المللی می‌توان به معرفی آنها به گردشگران خارجی و حتی داخلی مراجعه کننده به جزیره کیش مبادرت ورزید.
وی با اعلام آمادگی سازمان منطقه آزاد کیش برای برپایی نمایشگاهی پایلوت پیرامون موضوع تخصصی غذا خاطرنشان کرد: البته نمایشگاه های دیگری با موضوع کشاورزی و صنایع مرتبط نیز در کیش می‌تواند پتانسیل تجاری خوبی را برای سرمایه‌گذاران مقیم داخل کشور به شرکت‌کنندگان خارجی حاضر در نمایشگاه و گردشگران خارجی میهمان فراهم سازد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با یادآوری برگزاری نمایشگاه بین‌المللی و معتبر مرغداری VIV در جزیره کیش طی روزهای یکم تا سوم اسفندماه سال جاری ادامه داد: با توجه به حضور شرکت‌های معتبر بین‌المللی داخلی و خارجی در این نمایشگاه، بهره‌برداران این صنعت می‌توانند در نمایشگاه جزیره کیش مراودات تجاری گسترده و خوبی داشته باشند.

مونسان، با استناد به وجود هتل‌ها، بازارها و گردشگاه‌های جذاب کیش، حضور برندهای شاخص صنایع غذایی و کشاورزی در منطقه را فرصتی برای ارزآوری و در عین حال، معرفی قابلیت‌های این صنعت برای گردشگران خارجی از جزیره کیش برشمرد و تصریح کرد: به‌طور نمونه، در همین نمایشگاه گردشگری نیز تعداد معدودی از شرکت‌کنندگان صنایع غذایی شرکت کردند که امید است با گسترش حضور آنها فرصت‌های تجاری تازه‌ای باز شود.
وی از حضور خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) در جزیره کیش برای پوشش هفتمین نمایشگاه گردشگری، هتل‌داری و صنایع وابسته که از هشتم تا یازدهم بهمن‌ماه در کیش برگزار شده است، سپاسگزاری کرد.
گفتنی است، هفتمین نمایشگاه گردشگری و هتل‌داری کیش و همچنین نمایشگاه صنایع دستی با حضور بیش از ۲۵۶ شرکت داخلی و خارجی برگزار شد که تا عصر امروز جمعه در محل نمایشگاه بین‌المللی کیش برپاست.

سه شرکت صنایع غذایی صنایع شیر ایران (پگاه) ، نوین زعفران و ماءالشعیر Birgold در هفتمین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع وابسته غرفه دارند.