انگور
ميوة جواني - روشن كنندة مغز - تقويت حافظه - كم خوني - مقوي و مغزّي كودك – ازدياد شير – قند - اشتهاآور – رماتيسم - فشار خون - چاق شدن – زردي - سنگ كليه و مثانه - ورم بيضه – بواسير - ماسك صورت - يرقان - ورم چشم - نقرس ، رماتيسم ، سنگ كليه و مثانه - صفرا - ازدياد شهوت - خلطآور - سل ريه و...
1. انگور داراي كلسيم ، آهن ، فسفر ، سيلسيم و املاح معدني است و منگنز و يد را نيز دارد.
2. انگور داراي ويتامينهاي و B و C وA و D است.
3. انگور ميوة جواني است.
4. تأمين كنندة غذاي عضلات و روشن كنندة مغز و تقويت حافظه است.
5. خود انگور از شراب آن بهتر است.
6. خوردن انگور از كم خوني جلوگيري ميكند مخصوصاً براي كودكان در فواصل غذا ميل شود.
7. انگور ميوة خوبي براي خانمهاي حامله است و از خطر سقط جنين جلوگيري ميكند.
8. خانمهاي شيرده اگر انگور بخورند شير آنها زياد ، مقوي و مغزّي براي كودك خواهد بود.
9. كساني كه مرض قند دارند از خوردن انگور نگران نباشند زيرا انگور به خاطر اسيدهايي كه دارد قند خون را بالا نميبرد.
10. كساني كه ريههاي آزرده دارند انگور غذاي خوبي است.
11. قابل توجه گياهخواران و ديگران در ماههاي مرداد، شهريور و مهر بيشتر از هر زمان ديگري انگور بخوريد.
12. انگور اشتهاآور است.
13. انگور رماتيسم را درمان ميكند، اگر چاق هستيد صبح تا ظهر انگور بخوريد و غذاي ديگري نخوريد.
14. انگور فشار خون را برطرف ميكند. 10 صبح و 5 عصر ميل شود.
15. هيچ وقت انگور را به عنوان دسر نخوريد.
16. انگور را با گوشت و چربي نخوريد.
17. انگور با گوشت و شير نميسازد.
18. انگور با دانههاي روغني سازگاري ندارد.
19. انگور با سبزيهاي خوردني و گوجهفرنگي سازگاري ندارد.
20. اگر انگور با گوشت و ماهي خورده شود براي كبد بسيار مضر است و خون مسموم ميشود و امكان اسهالهاي شديد دارد.
21. مهمترين مسئله براي انگور، دانستن اين است كه چه زمان و با چه چيزي خورده شود.
22. انگور با نان برشته سازگار است.
23. انگور با برنج، پرتقال، سيب زميني تنوري و خربزه سازگار است.
24. هضم آب انگور بسيار آسان است و داراي كالري زيادي است.
25. كساني كه ميخواهند چاق شوند انگور را همراه با غذاي سازگار بخورند.
26. كساني كه زردي دارند 25 گرم از برگ انگور را در يك ليتر آب جوشانده روزي 3 ليوان بخورند.
27. اگر هر صبح ناشتا يك قاشق از اشك مو بنوشيد سنگ كليه و مثانه برطرف خواهد شد.
28. روش به دست آوردن اشك مو: هنگامي كه ما سرشاخههاي مو را ميزنيم آبي از سرشاخه بيرون ميآيد كه به آن اشك مو ميگويند.
29. كساني كه ميخواهند لاغر شوند قبل از غذا 2 قاشق از آب غورة انگور ميل كنند. افراط در خوردن آبغوره نشود.
30. خاكستر شاخههاي انگور به صورت ضماد جهت ورم بيضه مفيد است.
31. خاكستر شاخههاي انگور جهت بواسير مفيد است. بصورت ضماد بگذاريد بدين صورت خاكستر شاخههاي انگور با آب تره مخلوط به صورت ضماد بگذاريد.
32. انگور چون تشعشعات خورشيد را جذب نموده بهتر است خالص خورده شود.
33. انگور دافع سودا ، نرم كنندة سينه و برطرف كنندة ترشي خون است.
34. انگور را در روغن زيتون بجوشانيد و صاف كنيد ماسك خوبي براي چين و چروك صورت است.
35. از خوردن انگور سبز و نارس خودداري كنيد چون براي معده مضر است و دير هضم ميباشد.
36. براي درمان يرقان هستة انگور را بكوبيد با عسل مخلوط كرده ميل نماييد.
37. ضماد دم كردة برگ انگور ورم چشم را برطرف ميكند.
38. براي درمان نقرس ، رماتيسم ، سنگ كليه و مثانه روزي 3 ليوان آب آنگور در فواصل غذا ميل شود.
39. براي شادابي پوست صورت ، صورت را به آب انگور آغشته نماييد و بعد از 15 دقيقه با محلول نيم گرم و جوش شيرين كه با كمي آب مخلوط شده است بشوييد.
40. انگور دو برابر گوشت در بدن انرژي توليد ميكند در حالي كه سميّت گوشت را ندارد.
41. هيچ گاه بعد از خوردن انگور آب سرد ننوشيد.
42. كساني كه سياتيك دارند همراه غذاي خود كمي آب غوره بخورند.
43. طبع غوره سرد و خشك است.
44. غوره حرارت خون را فرو مينشاند صفرا را از بين ميبرد و قطع كنندة بلغم است.
45. آب غوره بلوغ دختران را جلو مياندازد.
46. مويز همراه نخود برشته يك غذاي خوب براي آقايان است. باعث ازدياد شهوت ميشود.
47. كشمش و خوردن آن خلطآور است.
48. افراط در خوردن كشمش و مويز خون را كثيف ميكند.
49. انگور براي سل ريه مفيد است. 10 صبح و 5 بعدازظهر ميل شود.
50. براي سياه سرفه انگور مفيد است. در فواصل غذا ميل شود.
51. كساني كه پس از عمل جراحي احتياج به تقويت دارند بهتر است روزي يك يا دو ليوان آب انگور ميل نمايند. 10 صبح و 5 عصر ميل نماييد.
52. به خاطر داشته باشيد مداومت در خوردن آب انگور ايجاد سنگ كليه ميكند.
53. شيرة انگور بدين طريق به دست ميآيد كه آب انگور را ميجوشانيم تا به يك چهارم برسد.
54. كساني كه لاغرند اگر روزانه بين 50 تا 60 گرم شيره انگور با شربت بخورند چاق ميشوند.
55. براي ضعف عمومي شيرة انگور با شير گاو و چند دانه بادام مقوي خوبي است.
56. براي درمان يرقان شيرة انگور و سركه را مخلوط كرده به صورت شربت بخورند.
57. شيرة انگور و كمي زعفران به صورت شربت ضعف اعصاب و غم و اندوه را از بين ميبرد.
58. شيرة انگور با سداب (سداب را با احتياط بخوريد چون سمي است) جهت درمان صرع مفيد است.
59. براي درمان كك و درمان شيرة انگور را روي لكهها بماليد.
60. شيرة انگور به اضافه آب سيب و برگ ريحان بنوشيد ، اين يك شراب حلال ميباشد.
61. شيرة انگور با كمي ختمي پخته روي دمل بگذاريد باز ميگردد.
62. اگر ما انگور را آن قدر بجوشانيم تا به يك سوم برسد آن را مثلث گويند به مانند شراب است اما مضرات شراب را ندارد. مانند شماره 61 تهيه و ميل شود.
63. شيرة انگور (مثلث) تحريك كنندة ميل جنسي افرادي كه طبع سرد دارند ميباشد.
64. روغن انگور و طرز تهيه آن: به طور مساوي از آب انگور و روغن زيتون جوشانده تا آب آن تبخير شود آن گاه روغن انگور بدست ميآيد.
65. موارد مصرف : 1. روغن انگور نرم كنندة پوست است. 2. روغن انگور كوفتگي و خستگي عضلات را برطرف ميكند البته همراه با ماساژ.
66. انگور يك غذاي خوب براي كساني كه ميخواهند دچار سرطان نشوند، ميباشد.
67. طبع انگور سرد و تر است.
68. اگر چنانچه انگور در معده ايجاد گاز و نفخ كرد كمي زيره، رازيانه و يا باديان خورده شود.
69. طبع سركه انگور سرد و خشك است.
70. تركيب سركه با عسل جهت خون مردگي پوست خوب است به صورت مالش.
71. بخور سركه گلودرد را از بين ميبرد.
72. بخور سركه درد گوش را تسكين ميدهد و باعث قوّت شنوايي ميشود.
73. خوردن كم سركه باعث قطع خونريزيهاي داخلي ميشود.
74. خوردن سركه همراه غذا به هضم غذا كمك كرده و اشتها را باز ميكند.
75. مداومت در خوردن سركه صبح ناشتا باعث از بين رفتن كرم معده ميشود.
76. ماليدن آن به پوست از گسترش زخمهاي عفوني و خارش بدن جلوگيري ميكند.
77. در محل گزيدن جانوران سمي اگر سركه بريزيم از خون ريزي جلوگيري ميكند.
78. سركه براي اشخاص پير و سالخورده مفيد است.
79. براي سودايي مزاجها مفيد نيست.
80. كساني كه بيماري ريه دارند و سرفههاي خشك ميكنند سركه نخورند.
81. سركه كم كنندة نيروي جنسي است و براي سرد مزاجان مضر است.
82. اعصاب را پريشان ميكند. كساني كه دوست دارند چله نشيني كنند نبايد سركه بخورند.
83. مداومت در خوردن سركه ديد چشم را كم ميكند.
84. مداومت در خوردن سركه رنگ را زرد و بدن را لاغر ميكند.
85. براي كساني كه حساسيت دارند بالاي غذاي چرب يا شيرين سركه خوردنش مانعي ندارد.
86. جوشاندة آب انگور كه به نصف برسد به آن دوشاب ميگويند.
الف) دوشاب براي اشخاص سرد مزاج مفيد و مقوي ميباشد.
ب) طبع آن گرم و تر است.
پ) خون ساز و چاق كننده ميباشد.
ت) باز كنندة مجاري عروق و گرفتيگها است.
ث) اگر با سداب خورده شود براي صرع نافع است.
ج) اگر با افتيون خورده شود براي وحشت و اضطراب مفيد است.
چ) اگر با انجير و شنبليله خورده شود براي سرفههاي مزمن و درد سينه نيكو ميباشد.
ح) اگر با كمي زعفران خورده شود برطرف كنندة هم و غم و خشم شديد است.
خ) اگر با شير تازه و كمي بادام خورده شود براي رفع خفقان و ضعف احشاي داخل شكم بسيار نافع است.
د) اگر با كمي سركه خورده شود براي يرقان و ضعف طحال مفيد است.
ذ) اگر با جوشاندة جو مخلوط شود براي خرد كردن سنگ كليه و مثانه خوب است (طرز تهيه جوشاندة جو بدين طريق است: 20 گرم جو را در يك ليتر آب با حرارت خيلي ملايم به مدت 7 ساعت بجوشانيد).
ر) افراط در خوردن دوشاب باعث سوزاندن خون ، بالا بردن حرارت بدن و سردرد ميشود به خصوص در گرم مزاجان براي رفع اين حالت بهتر است كه از تخم ريحان و تخم خشخاش استفاده شود.
مويز : به انگوري گويند كه روي درخت نيم خشك يا خشك باشد بهترين نوع آن پر گوشت و كم دانه است.
87. مويز داراي طبع گرم و خشك است.
88. خوردن مويز با نخود باعث تقويت نيروي جنسي ميشود.
89. معتقدند كه مويز اعتدال دهندة اخلاط قوي و ملين طبع است.
90. براي سرفههاي بلغمي مفيد است.
91. مويز به اضافه انيسون را بپزيد و با روغن بادام بخوريد از سرفههاي سرد بلغمي جلوگيري كرده و مفيد است.
92. آبغوره براي دردهاي رماتيسمي مفيد است.
93. كساني كه تصلب شرائين دارند از خوردن انگور فراموش نكنند چون ضدّ آن است.