قارچ خوراكی ماده غذایی سالم ، لذیذ و سرشار از پروتئین ، انواع ویتامینها ، املاح و آنتیاكسیدانتها است كه با دارا بودن طعم ، بو و بافت مطبوع در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد .
فواید قارچ
ـ قارچ دارای 5/1 ـ 6 درصد پروتئین است كه 70 تا 90 درصد آن جذب بدن میگردد همچنین به علت پایین بودن اسید اوریك آن بسیاری از پزشكان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرس وبیماریهای مربوطه توصیه كردهاند .
ـ دارای ویتامینهای B2 - B1-B12 - B6 - C و H است كه برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بـدن ، سلامت سیستم عصبــی، سلامت پوست و چشـم و بافتـهای بدن ، تشكیل اسیــدهای چرب ضروری در سیستم عصبی و ماهیچهها ، درمان كمخونی و جلوگیری از بروز ضایعات در مغز و ستون فقرات نقش اساسی دارند كه البته در صورت استفاده از روشهای صحیح پخت، فریز و خشك كردن خواص تمام این ویتامینها حفظ میگردد .
ـ حاوی مقادیر بسیار مناسبی از مواد معدنی شامل : پتاسیم ، فسفر، منگنز، مس، آهن و كلسیم میباشد .
ـ دارای درصد بسیار كمی چربی و كالری و مقادیر مطلوبی از لیستین كه عامل پایین آورنده چربی خون است میباشد، بنابراین در رژیمهای لاغری بسیار مورد استفاده قرار میگیرد .
ـ این غذای سلامت و تندرستی Health Food سرشار از انواع آنتیاكسیدانتها از جمله « لنتیان » است كه خاصیت ضد سرطانی دارند .