اگر سیر به صورت ناشتا مصرف شود مانند یک آنتیبیوتیک (دوای ضدمکروب) کاملا طبیعی عمل میکند؛ اما چرا ناشتا؟
در این مطلب میخواهیم به همین سوال پاسخ دهیم.
چرا ناشتا؟
چون صبحها و به صورت ناشتا باکتریها و انگل ها مقاومت کمتری دارند و سیر با سرعت بیشتری روی آنها تأثیر میگذارد.
وقتی که سیر را به صورت ناشتا میل میکنید در واقع بدنتان را سمزدایی کردهاید. با همین کار ساده تمامی انگلها و کرمهای موجود در روده را بیرون رانده و سپری در برابر بیماریهایی مانند مرض شکر، فشارخون بالا، چرب خون بالا، سنگ کیسه صفرا و گرده و برخی از سرطانها ایجاد میکنید.خوردن سیر به صورت ناشتا همچنین روی جریان خون تأثیر بیشتری میگذارد وخون را رقیق میکند . این ماده غذایی فشارخون را کاهش میدهد و باعث هضم راحت غذا میشود.
از 2 تا 3 حبه (توته) سیر را میده بکوبید و همراه یک پیاله آب مخلوط کرده بنوشید (یکساعت قبل از صبحانه) و اگر آب یک لیمو را نیز به آن اضافه کنید فواید آن بیشتر میشود - اگر مشکلی نداشتید اندکی نمک هم در آن بریزید.
ولی کسانی که با سیر حساسیت دارند و یا مشکل دارند نباید مصرف کنند.