تکنیک های زراعی کاشت و تکثیر هندوانه ابوجهل
سایت کشاورزی ایران : کاشت هندوانه ابوجهل
قسمت مورد استفادۀ گیاه میوه ی آن است که میوۀ رسیده ی گیاه را در فاصله ماه های تیر و مرداد می چینند و پس از خشک کردن به کمک کاردهای نوک تیز پوست آن را جدا می سازند و یا آنکه قبل از خشک کردن میوه این عمل را انجام می دهند درون میوه ها دانه های بسیاری به تعداد ۲۰۰ تا ۳۰۰ به طول ۴ تا ۸ میلیمتر و به عرض ۴ تا ۵ میلیمتر جای دارد. میوه خشک شده فاقد بو ولی طعم بسیار تلخ و لعابی است.
تکثیر شپله یا هندوانه ابوجهل
بوسیله دانه انجام می شود.